Despre site

Ciclotrasee este un site realizat de niște bicicliști entuziaști care au dorit să ajute promovarea cicloturismului în România.
Ne-am gândit că putem face asta prin indexarea a cât mai multe trasee atent studiate și verificate pentru informarea cât mai bună a celui interesat în a le parcurge. Toate aceste lucruri le-am realizat cu propriile noastre forțe, fără sprijin din exterior, pentru că suntem pasionați.

Costuri de întreținere

Ideea este ca toate informațiile strânse de noi, toate traseele să fie disponibile în permanență. Pentru asta avem nevoie de un server care să găzduiască site-ul, serviciu care nu este gratuit. Momentan plata o facem din propriile noastre buzunare, așa că am aprecia foarte mult dacă ați contribui și dvs. cu orice sumă pentru întreținerea serverului care ține site-ul în viață.

Cadouri

De asemenea, fiecare dintre cei care donează vor avea posibilitatea ca numele să le fie afișat în această pagină în semn de mulțumire.

Donează cu cardul de credit prin serviciul securizat PayPal

Pentru a efectua transferul vă rugăm apăsați pe butonul de mai jos și să urmați pașii de pe pagina respectivă. Pe aceea pagină veți fi rugați să introduceți datele cardului de credit și suma pe care doriți să o donați.
Pentru orice fel de nelămuriri vă rugăm să ne contactați la adresa de email afișată pe pagină de contact.


DONATORI

Membru CST